Radio24syv interviews

 

Interview om psykologiske portrætter af morderne bag amerikanske skoleskyderier. Baggrunden er teenagers skyderi i Munchen juli 2016

9. aug 2016 – kommentarer til psykologibog om teenagere, der skyder deres klassekammerater.
I udsendelsens anden del interviewes jeg om en bog, skrevet af amerikansk psykolog, der omtaler teenagere, der siden 1997 har begået massemord på amerikanske skoler, bla Columbine Highschool. I I Bogen “Why Kids Kill” indeholder hudløse portrætter af de unge mordere og den blev fundet på den tyske teenager Ali Sonbolys værelse efter at han havde skudt et antal mennesker i og omkring et shoppingcenter i Munchen i juli måned. Radioen ville gerne vide, om bogen evt kunne have inspireret drengen til mordene….. Lyt hvis du tør ;-)
Interviewet ligger ca 30 min henne i optagelsen.

Genhør programmet som podcast her http://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv-09-08-2016-1/

Det kan være befriende at smadre noget i arrigskab, men der er ingen helbredende effekt i at være destruktiv……

9. juli 2016 – interview om “smadreterapi” – en indtægtskilde for texanere der indbyder vrede medborgere til at smadre deres gamle fjernsyn, møbler eller andet.
“Demolition therapy” er i USA en ny variant af psykoterapi, og annonceres til potentielle kunder som instant relief terapi….. Det er det bare ikke. For dybt frustrerede mennesker med megen vrede i sig er der ingen forløsning ved blot at smadre løs. Tværtimod kan de blot komme til at lægge ved på deres frustrations bål. SE terapi indbyder til på mere konstruktiv måde at lade vreden have sin plads i processen mod healing. Hør mere om SE….

Genhør programmet som podcast her: http://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv-09-07-2016/

Input om traumatiseret musiker efter terroristangreb i Paris. Han prøver at hjælpe sig selv, men fejler…..

30. maj 2016 – Radioen vil gerne vide, om det virkelig kan være sundt for guitaristen fra Angels of Death Metal at give så mange interviews, hvor han hver gang bliver sendt tilbage i erindringen om sit livs mareridt.
Jesse Hughes stod på scenen på spillestedet Bataclan i Paris, da 89 fans blev skudt ned under terroren i februar 2016.
Næh…. det er selvfølgelig ikke sundt. Hør hvorfor….
Interviewet ligger 26 min henne i optagelsen.

Genhør programmet som podcast her: http://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv-30-05-2016-1/