Om mig

Jeg hedder Lene Bjergland og er født i 1963.

Siden 2004 har jeg arbejdet med mennesker og hjulpet dem til bedre trivsel og glæde i livet. Målgrupperne har været mange, og tæller fx ledere og medarbejdere, samt arbejdsløse på kontanthjælp. Der er også psykoterapeutstuderende, gymnasielærere, ingeniører og et bredt udsnit af folk med ondt i livet på forskellig måde..

Min indgangsvinkel er at give mennesker forståelse og metoder til at hjælpe sig selv i den nuværende situation, og jeg har således et stort fokus på det nuværende øjeblik.

Min personlige erfaring med selvhelbredelse og terapi, giver den indre klangbund af viden, som er hjælpsom og tryg for klienterne. Egne oplevede erfaringer fra et langt liv supplerer på en god måde den teoretiske og faglige overbygning, jeg også har med mig qua flere psykoterapeutiske uddannelser.

NARM Practitioner – forkortelse for Neuro Affective Relational Model. Bag betegnelsen gemmer sig fintunede psykologiske metoder, der på en blid måde åbner for dybtgående udvikling af vore menneskelige ressourcer. Metoden er udviklet af amerikanske Dr Laurence Heller og har fokus på vore relationer og sociale kompetencer. Overbygning på Somatic Experiencing.

Somatic Experiencing Practitioner – (SE) Kropsorienteret forfinet metode til forløsning af alle fastgroede negative tilstande som stress, angst, depression, og generel dårlig trivsel.

SE metoden er igang med at revolutionere vores hele forståelse af, hvad vi mennesker er og hvorfor vi gør som vi gør. Udviklet på basis af ny hjerneforskning i sammenhængene mellem Krybdyrhjernen, vores instinktive overlevelsesudstyr, Det Limbiske System – Gorillahjernen og Neo-cortex som er menneskets tænkende og medfølende hjerne. Viden om samspillet mellem disse tre har åbnet for både ny forståelse af opkomsten af lidelse, men også metoder til at mindske den og skabe varige forbedringer af vores trivsel og velbefindende.

Uddannelsen tilbydes på danske jord, men med tilrejsende lærere fra primært USA.

DARE Workshops, Modul 1 – 4 Terapeutiske træning i relationsarbejde og forløsning af problemer fra familiescenen. DARE bygger på SE metoden.

Psykoterapeut i gestalt og oplevelsesorienteret psykoterapi, Psykoterapeutisk Institut, København

Basal træning i psykoterapi som værktøj

Cand mag i Æstetik og Kultur, Århus Universitet.

 

flourish (2)