LogoKontakt mig
Logo
Kontakt mig

Hvad siger klienter og kursister....

Ualmindeligt empatisk. Særdeles erfaren. Støttende, udviklende og med stor integritet. Det er min oplevelse efter at have gået i terapi hos Lene i tre år. Jeg har jeg lært og opdaget rigtigt meget nyt om mig selv og mine psykologiske mønstre, fået støtte, når jeg havde behov for det og er blevet tilpas udfordret når det var dét, jeg havde behov for. Jeg kan klart anbefale Lene som terapeut.

Kenneth, Tekstforfatter

“Jeg startede i terapi hos Lene pga. arbejdsrelateret stress. Med sin åbenhed og måde at møde mig præcis, hvor jeg er, har jeg fået åbnet for et større arbejde med selvværd og traumer. Jeg har lært at arbejde med min fortid på en værdig og selvelskende måde. Lene tager altid udgangspunkt i, hvor jeg er i livet, og skaber en tryg ramme til at erkende egne mønstre og få værktøjer til at arbejde videre.”

Katrine, Gymnasielærer

Ved hjælp af Lenes skarpsindighed og opmærksomhed på min krops signaler, formåede hun at hjælpe mig ud af mit traume som har påvirket mig det meste af mit liv. Forståelsen af at lytte til min krop i svære situationer og bruge de redskaber hun har givet mig med, har skabt en hel ny tilgang til mit liv der bringer mig så meget energi og glæde. Jeg er dybt taknemmelig over at Lene har kunnet hjælpe mig igennem det, som først virkede uovervindeligt.

Christina, Biolog

Lene er empatisk, lyttende og forstående.

Lene er nærværende.

Lene er det første menneske jeg har mødt som egentlig lytter og forstår, jeg er 49 år gammel.

Jeg kalder hende “Den kloge kone”, hun kan sætte ord på mine følelser når jeg ikke selv kan.

Lene har givet mig mange Aha oplevelser og givet mig en forståelse for mig selv.

Lene ser med det samme hvis jeg “ikke er tilstede”, med simple greb får hun mig frem og være nærværende.

Jeg kan møde op til en session og være “helt væk”, når den er slut kan jeg mærke mig selv igen, farver står klarere og mine tanker skarpere.

Jeg har anbefalet Lene til flere bekendte og nævnt hende i facebookgrupper.

Allan

Adresser:

Holbergsgade 24, København K

Terapihuset, Marievej 2, Hellerup

Hyrdevænget 7, Gilleleje

Ring eller skriv

Lene Bjergland

Telefon 29896487

Bjergland@gmail.com