LogoKontakt mig
Logo
Kontakt mig

Siden 2004 har jeg arbejdet med mennesker, som kursusleder, foredragsholder og i privat konsultation.

Målgrupperne har været mange og tæller fx ledere og medarbejdere, studerende, sygemeldte og arbejdsløse. Der har også været psykoterapeutstuderende, gymnasielærere, ingeniører og et bredt udsnit af folk med ondt i livet på forskellig måde.

Min personlige erfaring med selvudvikling og psykoterapi, giver den indre klangbund af viden, som er hjælpsom for klienter og kursister. Egne erfaringer fra et langt liv supplerer på en god måde den teoretiske og faglige overbygning, jeg også har med mig qua flere psykoterapeutiske uddannelser.

UDDANNELSER

NARM Practitioner – (Neuro Affective Relational Model). Bag betegnelsen gemmer sig fintunede psykologiske metoder, der på en blid måde åbner for dybtgående udvikling af vore menneskelige ressourcer. Metoden er udviklet af amerikanske Dr Laurence Heller og har fokus på vore relationer og sociale kompetencer. Overbygning på Somatic Experiencing.

Somatic Experiencing Practitioner – (SE) Kropsorienteret forfinet metode til forløsning af alle fastgroede negative tilstande som stress, angst, depression, og generel dårlig trivsel.

SE metoden er igang med at revolutionere vores forståelse af, hvad vi mennesker er og hvorfor vi gør som vi gør. Udviklet på basis af ny hjerneforskning ny forståelse af af lidelse, men også metoder til at mindske den og skabe varige forbedringer af trivsel og velbefindende.

Uddannelsen tilbydes på dansk jord, men med tilrejsende lærere fra primært USA.

DARE Workshops, Modul 1 – 4: tilknytningsdynamik i teori og praksis. DARE bygger på SE metoden.

Psykoterapeut i gestalt og oplevelsesorienteret psykoterapi, Psykoterapeutisk Institut, København

Cand mag i Æstetik og Kultur, Århus Universitet.

God terapi er som at gøre det brudte helt igen med guld

Det hedder sig at japanske keramikere har klinket deres ituslåede lertøj med guld, hvilket bare forhøjer kunsthåndværkets skønhed og unikke væsen.

Det samme synes jeg man kan sige om arbejdet med at “klinke mennesker” . Når vi heler vore sjælelige sår, sker der en dyb forvandlingsproces, hvor man faktisk kan få det sådan, at det skidt, der gennem tiden har skabt lidelsen i en, nu i helingen forvandles til guld. Medfølelsen, kærlighedsevnen og den levende sjæl opleves indefra som guld.

Adresser:

Holbergsgade 24, København K

Terapihuset, Marievej 2, Hellerup

Hyrdevænget 7, Gilleleje

Ring eller skriv

Lene Bjergland

Telefon 29896487

Bjergland@gmail.com